Geile amateur -laura- (26)

Acties

Informatie

-laura- (26)

Bericht van -laura-

Ik ben een jonge vrouw, nieuw in Nederland, die graag nieuwe mensen wil leren kennen, onder het genot van een glas wijn aan het eind van de dag. Ik ben een beetje verlegen, maar met de juiste dosis geduld kan ik je spannende momenten bezorgen!

Informatie over -laura-

Naam: -laura-
Leeftijd: 26
Woonplaats: Eindhoven
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Mexicaans,chinees,japans en italiaans en drink graag Thee en koffie maar in de avond wijn, bier en gin. Mijn hobbie(s): Dansen,koken,leren en sporten. Mijn favoriete muziek is Soul en blues jazz. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Leuke intelligente mannen, lief en ook een beetje ondeugend. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn In huis als ik mijn goed voel. Bij mannen val ik op hun Ogen. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik zou hermione uit harry potter kunnen zijn. Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: ik hou van mijn gevoel voor humor, borsten billen en ogen. Mijn levensdoel is: Om gelukkig en zorgenloos te leven. Mijn levensmotto is: Als ik het zo ver heb gehaald, kan ik nog verder gaan.. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Ik hou niet van opdringerige en brutale mannen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou