Horny amateur xnyabanny (20)

Actions

Information

xnyabanny (20)

Message from xnyabanny

sexy blondine ... mijn gedachten winden me op ... hete ideeën ... ik hoop dat je dapper genoeg bent om ze tot leven te brengen {smile}

Personal data from xnyabanny

Name: xnyabanny
Age: 20
City: Letlhakeng
I speak: EN
Build: normaal
Hair color: blond
Eye color: blauw
Appearance: blank

My interests

I like to eat Ik hou echt van vlees, dus ik hou van alle gerechten waar het is. and to drink Ik hou echt van alcohol, maar in een redelijke hoeveelheid. Er is geen specifiek drankje.. My hobbies: Terwijl ik op zoek ben naar mezelf. ik ga dansen, zingen en sporten). My favorite music is Ik heb geen favoriet muziekgenre. Dus ik kan daar naar klassieke muziek luisteren en rocken.. I am hetero and I think Ik hou van grappige atletische mannen die echt interessant zijn om mee te praten. are hot. Do you want to know more about me?

My intemate information

My favorite position is Ik hou van de doggy pose. and my favorite spots are Er is geen definitieve plaats, maar ik hou echt van de straten van steden, waar het dag en nacht lic. What I like about men Ik hou van grappige atletische mannen die echt interessant zijn om mee te praten.. Piercings: nee. Relationship: nee. Do you have a sex question for me?

More about me

I am blank. My character: Ik haat domme, onbeleefde en ongemanierde mannen.. My zodiac is boogschutter. What I like about me: Ik houd van mezelf. Maar ik hou vooral van mijn figuur.. My lifes purpose is: Ik wil iets vinden dat ik echt leuk vind en dat zal inkomen opleveren.. My motto is: Droom, stel doelen en bereik ze.. Do you chat a lot? ja. Do you smoke? nee. My turn-off is Ik haat domme, onbeleefde en ongemanierde mannen.. Do you want to tell me something?

Photos
Send message

Share this profile

Photos All photos

Suggestions for you